GD-EMB-016 : Sapédah gunung listrik, 27.5 Inci, méteran LED, motor dipasang tengah, batré bawaan


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  •  

    E-MTB kami dilengkepan batré litium umur panjang anu sanggup ngatasi ton tunggangan, pondok atanapi panjang, salami mangtaun-taun ka payun. Batréna tiasa dipasang dina sababaraha tempat anu béda, tapi anu dipasang dina downtube atanapi diintegrasikeun kana downtube éta sorangan nyayogikeun pusat gravitasi anu paling saé pikeun kasaimbangan anu langkung saé.

    Detil Produk

    Service ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    GUODA E-Bike

    Tanda Produk

    Pigura

    Alloy Aluminium

    Garpu

    Kawat konci nyerep payuneun garpu

    Derailleur

    Dial hareup: shimanoFD-M370

    Pos dial : shimanoRD-M370-L

    Ramo

    Pakem pencét kénca : SL-R2000-L3R

    Pakem pencét katuhu : SL-R2000-9R

    Ngerem

    piring minyak shimano315

    Tirus

    KENDA27.5 * 2.1

    Kontroller

    6-Tube sinus gelombang sinus

    Paparan

    LCD

    Motor

    36V250W27.5 inci

    Batré

    36V11AH

    Kisaran jarak jauh

    80-100Km

    Speed ​​Max

    25 km / jam

    Ukuran karton

    147 * 27 * 76cm

    Tip: Produk ngadukung Warna khusus, Motor, batré, nami Merek, Logo sareng sanésna. (OEM & ODM)

     

    Bungkusan & Pangiriman

    Sapédah Gunung GuoDa Éléktrik # GD-EMB-016

    Majelis SKD 85%, hiji set per karton layak laut

    Palabuhan

    Xingang, Tianjin

    spésifikasi

    147 * 27 * 76cm

    Waktos prosés :

    Kuantitas (Sét)

    > 100

    Est. Waktos (dinten)

    Pikeun disawalakeun

     
















  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatik pikeun sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang mobil anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

    Sepeda Gunung Listrik kami (e-MTB) dihasilkeun pikeun minuhan ambisi pengendara pikeun langkung maju, langkung gancang, sareng kéngingkeun pangalaman anu luhur. Éta diwangun dina warisan téknologi pigura sareng gantung anu diperkuat. Sepeda gunung anu ngabantosan listrik ngagedekeun kakuatan pedal anjeun bari nguatkeun jumlah kasenangan anjeun dina jalan satapak. Ieu mangrupikeun e-bikes anu ngantepkeun anjeun langkung resep pikeun sagala rupa anu ngajantenkeun biking gunung saé pisan.

    A dorongan tambahan sakedik tiasa ningkatkeun pangalaman jalan satapak anjeun sareng ngakibatkeun kemungkinan anu luar biasa.

    Nalika anjeun nganggo sapédah listrik, henteu aya perjalanan anu panjang teuing, teu aya beban anu beurat teuing, sareng henteu aya tempat anu teu tiasa dibendung ku suku anjeun. Lebetkeun macét patalimarga sapopoé, kéngingkeun langkung seueur latihan, sareng ngaraos resep pisan ngalangkungan enteng di planet ieu. Sareng anu paling saé pisan-ngagaduhan ledakan sapanjang jalan.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami