Spésialisasi dina pembuatan sapédah sareng perdagangan, GUODA(Tianjin) sains sareng pamekaran téknologi Inc. ngahasilkeun sagala jinis sapédah, kalebet sapédah listrik sareng beca, motor listrik sareng skuter, sapédah budak sareng stroller orok, dina milarian pangalaman numpak anu langkung saé dina kahirupan sadidinten. Dina 2007, kami komitmen pikeun muka pabrik profesional pikeun ngadamel sapédah listrik. Di 2014, GUODA Inc. didirikeun sacara resmi di Tianjin, kota palabuan perdagangan luar negeri anu komprehensif pangageungna di Cina Kalér. Dina 2018, diideuan ku "Sabuk sareng Jalan Inisiatif" Ie "The Silk Road Economic Belt and 21st-Century Maritime Silk Road", GUODA (Africa) Limited didirikan pikeun ngajajah langkung jauh di pasar internasional. Ayeuna, produk urang ngahontal popularitas hébat di bumi sareng luar negeri.

Kami keukeuh janten pasangan bisnis satia anjeun sareng nyiptakeun masa depan anu win-win anu mulya!

fs
d65abdda1
Naon harga anjeun?

Harga urang turun naek sesuai biaya sareng lingkungan luar urang. Punten taroskeun ka kami pikeun nga-pricelist sareng inpormasi salengkepna.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Kami gaduh jumlah minimum order pikeun pesenan internasional, tapi jumlah anu akurat henteu dibereskeun gumantung kana jinis sapédah anu anjeun pikahoyong. Nanging, éta masih tiasa ditampi upami anjeun hoyong jumlah anu langkung alit pikeun ritel. Ngan ngahubungan kami pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan udagan udagan anjeun! Kami resep komunikasi sareng anjeun.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos lead nyaéta sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu dianggo sareng tenggat waktos anjeun, punten ngalangkungan syarat anjeun ku jual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
Deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

sdv