GD-EMB-015 : Sapédah gunung listrik, 36V250W, 27.5 inci, ShimanoTY300, rem mékanis


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  • Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatical tina sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang anjeun raoseun sareng aman.

    Detil Produk

    Layanan ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    GUODA E-Bike

    Tanda Produk

    Pigura

    Paduan aluminium

    Derailleur

    ShimanoTY300

    Sistem marake

    Rem mékanis mékanis

    Kontroller

    6-pipa slide controller terpadu

    Motor

    36V250W27.5 inci

    Kisaran jarak jauh

    60-70km

    Garpu

    Ngonci mékanis sareng shock nyerep taktak aluminium

    Ramo

    Puteran mikro 7 panggil gancang

    Tirus

    KENDA

    Paparan

    Alat LED

    Batré

    36V8AH

    Speed ​​Max

    25 km / jam

    Ukuran karton

    147 * 27 * 76cm

    Tip: Produk ngadukung Warna khusus, Motor, batré, nami Merek, Logo sareng sanésna. (OEM & ODM)

     

    Bungkusan & Pangiriman

    Sapédah Gunung GuoDa Éléktrik # GD-EMB-015

    Majelis SKD 85%, hiji set per karton layak laut

    Palabuhan

    Xingang, Tianjin

    spésifikasi

    147 * 27 * 76cm

    Waktos prosés :

    Kuantitas (Sét)

    > 100

    Est. Waktos (dinten)

    Pikeun disawalakeun

     
















  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatical tina sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

    Sepeda Gunung Listrik kami (e-MTB) dihasilkeun pikeun minuhan ambisi pengendara pikeun langkung maju, langkung gancang, sareng kéngingkeun pangalaman anu luhur. Éta diwangun dina warisan téknologi pigura sareng gantung anu diperkuat. Sepeda gunung anu ngabantosan listrik ngagedekeun kakuatan pedal anjeun bari nguatkeun jumlah kasenangan anjeun dina jalan satapak. Ieu mangrupikeun e-bikes anu ngantepkeun anjeun langkung resep pikeun sagala rupa anu ngajantenkeun biking gunung saé pisan.

    Nalika anjeun nganggo sapédah listrik, henteu aya perjalanan anu panjang teuing, teu aya beban anu beurat teuing, sareng henteu aya tempat anu teu tiasa dibendung ku suku anjeun. Lebetkeun macét patalimarga sapopoé, kéngingkeun langkung seueur latihan, sareng ngaraos raos pisan ngeunaan ngambah langkung enteng di planet ieu. Sareng anu paling saé pisan-ngagaduhan ledakan sapanjang jalan.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami