GD-EMB-010 : Sepeda gunung listrik, 48v, 26 inci, batré gunung listrik kapasitas batré ageung, batré litium


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  •  

    E-sapédah ieu tahan cai. Anjeun tiasa numpak nalika hujan. Tapi éta henteu tiasa ditumpangan di danau atanapi laut. Cai kedah langkung handap tina roda biru pikeun ngajagaan batréna.

     

    Detil Produk

    Service ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    E-sapédah GUODA

    Tanda Produk

    Watt:

    > 500w

    Voltaseu:

    48V

    Sasayogian tanaga:

    Batré litium

    Ukuran kabayang:

    26 ″

    Motor:

    Sikat

    Sertifikasi:

    NO

    Lipat:

    Henteu

    Speed ​​Max:

    30-50km / jam

    Kisaran per Daya:

    31 - 60 km

    Tempat Asalna:

    Tianjin, Cina

    Ngaran mérek:

    GD

    Ngaran Produk:

    gantung sapédah listrik

    Batré:

    48V / 10.4AH

    Brek:

    Rem Hidrolik

    Garpu hareup:

    Gantung Garpu

    Kakuatan Motor:

    750W

    PAS:

    Pedal Asistén Sytem

    Bates:

    Tembok Paduan Ganda

    Laju:

    32Km / h

    Gir:

    LTWOO A5 9 kagancangan

    Alat mékanis

    Pigura: 26 ″ x4.0, alloy, TIG dilas, kalayan kotak BB kanggo ngandung controller sareng kabel.

    Garpu: 26 ″ x4.0, makuta alloy gantung sareng paduan luar, kalayan hidrolik ngonci sareng dikawasa ku jauh kadali dina batang gagang.

    Sét Kepala: Baja / alloy, tanpa benang, 28,6 × 44-55x30MM, NECO

    Stang: alloy gagang, 31.8mmTP22.2x680mm, batang tanpa benang alloy, hideung pasir

    Set Rem: F / R: rem disc hidrolik, HD-E500, kalayan tuas rem listrik.

    Engkol set: alloy engkol, alloy ranté ring, kalayan alloy hideung ranté panutup. 3/32 ″ x38Tx170mm

    Sét BB: Disegel

    Ranté: Z99

    F / R Hub: F: alloy hub pikeun disc marake ku QR, KT; Urang Sunda: hub motor

    Gear Set: Laju LTWOO A5 9, SL-V5009 / RD-V5009 / CS-A09-46 (11-46T)

    Bates: 26 ″ x13Gx36H, témbok ganda alloy, hideung hideung

    Panyatur: 304 #, 13G. waja stainless, juru hideung, sareng puting kuningan

    Tirus: 26 ″ x4.0 ″, hideung, A / V

    Pelana: panutup luhur vinil, padded sareng PU, hideung

    Korsi Pos: alloy, nganggo jepitan, hideung

    Pedal: alloy, 9/16 ″ kalayan bal sareng reflektor, hideung

    Decal: Stiker cai, sareng lencana logam payun

    Asesorisna: nganggo F / R reflektor sareng reflektor roda, kalayan kickstand alloy, sareng bel.

    Sistem Listrik

    Motor sareng Batré: Brushless 48V / 500W motor BAFANG tukang; 48V / 10.4AH, batre Litium kualitas luhur, carjer nganggo colokan

    Sistem: PAS / Throttle, sensor sénsor, panel LCD kalayan 6 tingkat bantosan, tampilan kakuatan, 6km / H ngamimitian bantuan

    Max Speed: 32km atanapi mesen

    Jarak per muatan: 50km (rata-rata)

     

    Bungkusan & Pangiriman

    Sapédah Gunung GuoDa Listrik # GD-EMB-010

    Majelis SKD 85%, hiji set per karton layak laut

    Waktos prosés :

    Kuantitas (Sét)

    1 - 100

    > 100

    Est. Waktos (dinten)

    30

    Pikeun disawalakeun

     








  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatik pikeun sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang mobil anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

         GUODA EBIKE: Pigura sapédah didamel tina Paduan aluminium, anu ngajantenkeun sapédah langkung beurat dina beurat sareng fleksibel pikeun dibonceng ku jalma. Kauntungan produk: résistansi korosi anu saé sareng oksidasi, kagunaan anu saé sareng palapis gampang. Éta ngagaduhan résistansi Abrasion anu saé sareng weldability anu saé, sareng urang tiasa nyayogikeun jasa khusus.

         Pelana bantal anu raoseun ngajantenkeun anjeun numpak langkung lami kalayan gampang. Sampurna pikeun perjalanan panjang & beurat.

         Pikeun ngamajukeun umur batréna, kami nyarankeun pikeun ngecas batré per minggu bahkan anjeun henteu naék.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami