GD-EMB-011 : Sapédah Listrik Gunung, 36v, 28 Inci, batré litium, alloy 6061aluminum, motor 250w


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  • E-sapédah ieu tahan cai. Anjeun tiasa naek nalika hujan. Tapi éta henteu tiasa ditumpangan di danau atanapi laut. Cai kedah langkung handap tina roda biru pikeun ngajagaan batréna.

    Detil Produk

    Layanan ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    E-sapédah GUODA

    Tanda Produk

    Watt:

    200 - 250w

    Voltaseu:

    36V

    Sasayogian tanaga:

    Batré litium

    Ukuran kabayang:

    28 ″

    Motor:

    Sikat

    Sertifikasi:

    NO

    Bahan Bingkai:

    Alloy Aluminium

    Lipat:

    Henteu

    Speed ​​Max:

    <30km / jam

    Kisaran per Daya:

    > 60 km

    Tempat Asalna:

    Tianjin, Cina

    Ngaran Produk:

    sapédah gunung sapédah gajih listrik

    Kakuatan Motor:

    250W

    Batré:

    Batré Litium 36V 10Ah

    Pigura:

    6061 Alloy Aluminium

    Brek:

    Rem Paduan Disc

    Tampilan:

    LCD Pintonan

    Bates:

    Tembok Paduan Ganda

    Garpu:

    Garpu Suspersion

    Gir:

    SHIMANO ALTUS tukang 9 kagancangan

    PAS:

    Pedal Asistén Sytem

    Alat mékanis

    Pigura: 700Cx38C, alloy 6061, TIG dilas

    Garpu: 1-1 / 8 ″, makuta alloy gantung sareng paduan luar, SF16-NEX-DS, SUNTOUR atanapi RST

    Stang: batang alloy, 31.8mmTP22.2x640mm, batang tanpa benang alloy, hideung pasir

    Set Rem: / R: rem cakram hidrolik alloy, TEKTRO

    Crank Set: BB diintegrasikeun dina MID-MOTOR, 44T ring ring x170MM cranks

    Ranté: KMC, Z99

    F / R Hub: F / R: alloy hub, tukang nganggo kaset, hideung, kalayan gancang dileupaskeun, KT

    Gear Set: SHIMANO ALTUS tukang 9 kecepatan, SLM2000 / RDM370 / CSHG2009134

    Bates: 700Cx13Gx36H, témbok dobel alloy, hideung hideung

    Spokes: spéker stainless steel # 304, sareng puting kuningan

    Tirus: 700Cx38C, hideung nganggo garis belang, A / V, CST

    Pelana: panutup luhur vinil, padded sareng PU, hideung, VELO

    Korsi Pos: alloy sareng jepitan, hideung, kalayan gancang dileupaskeun

    Pedal: alloy, 9/16 ″ kalayan bal sareng reflektor standar, hideung

    Decal: Stiker cai

    Asesoris: Alloy foil mudguards, alloy rear-side-kickstand, sareng bel, sareng lampu F / R didukung ku batré sapédah, carrier alloy sareng kai

    dewan, kalayan plastik P tipe chaincover

    Sistem Listrik

    Motor sareng Batré: Brushless 36V / 250W Moter Tengah; 36V / 10.4AH, batré litium (dina botol), carjer nganggo colokan

    Systerm: PAS, sensor torsi, panel LCD warna kalayan 6 tingkat bantosan, tampilan kakuatan, 6km / H ngamimitian bantuan

    Kacepetan Max: 25km / jam

    Jarak Per muatan: 70km (rata-rata)

     

    Bungkusan & Pangiriman

    Sapédah Gunung GuoDa Listrik # GD-EMB-011

    SKD 95% rakitan, hiji set per karton layak laut

    Waktos prosés

    Kuantitas (Sét)

    > 100

    Est. Waktos (dinten)

    Pikeun disawalakeun

     












  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatical tina sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

         GUODA EBIKE: Pigura sapédah didamel tina Paduan aluminium, anu ngajantenkeun sapédah langkung beurat dina beurat sareng fleksibel pikeun dibonceng ku jalma. Kauntungan produk: résistansi korosi anu saé sareng oksidasi, kagunaan anu saé sareng palapis gampang. Éta ngagaduhan résistansi Abrasion anu saé sareng weldability anu saé, sareng urang tiasa nyayogikeun jasa khusus.

         Kakuatan ngeureunkeun cakram cakram hareup sareng tukang, sareng pakakasna, masihan anjeun kendali anu teu aya tandingan pikeun sapédah anjeun.

         Pelana bantal anu raoseun ngajantenkeun anjeun numpak langkung lami kalayan gampang. Sampurna pikeun perjalanan panjang & beurat.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami