GD-KB-001 : 20 inci barudak sapédah budak, stabilisator puncture proof bike, kids bike, steel frame, budak sapédah, roda latihan


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :
  • PRODUK ieu:
  • Harga FOB: US $ 38 / Potongan
  • Min.Order Order: 300 Potongan / potongan

  • Barudak bakal ngararasakeun angin dina rarayna sareng ngebut di trotoar sareng Sapédah. Roda latihan anu lega nambihan stabilitas nalika tunggang gunung, sareng éta gampang dicabut nalika anak anjeun parantos siap.

     

    Detil Produk

    Service ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    Bubuka produk

    Tanda Produk

    NAMA PRODUK

    MATERI

    PEDARAN SPÉSIFIKASI

    UNIT

    Pigura

    Fe

    Steel Steel 20 ″

    PCS

    Garpu

    Fe

    ¢ 28.6 * ¢ 25.4 * ¢ 30 * 190L 2.5T * 3/8 * W105

    PCS

    HANDBAR

    Fe

    BMX 22.2 * 0.8T * 120MM * W520MM 10 ° CP

    PCS

    Gagang

    Al

    28.6 / 22.2 BK

    PCS

    GRIPS

    PLASTIK

    22.2 * 110L BK

    PASAR

    NGerem

    PLASTIK

    Rem Plastik BK

    SET

    RANTAI

    Fe

    1/2 / 1 BN

    PCS

    FREEWHEEL

    Fe

    1/2 * 1/8 * 16T BN

    PCS

    Ban

    Karét

    3.0 A / V BK

    PASAR

    SEATPOST

    Fe

    220L * 25.4 * 1.0T BK

    PCS














  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatik pikeun sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang mobil anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

         Barudak bakal ngararasakeun angin dina rarayna sareng ngebut di trotoar sareng Sapédah. Éta ngagaduhan gaya anu ramping sareng modél di-antar anu hadé pikeun freestyler anu anyar. Sapédah ieu ngagaduhan fitur anu sami pikeun vérsi anu tos déwasa, tapi cocog pikeun saurang budak anu éta henteu siap pikeun ukuran pinuh. Éta diwangun ku bingkai logam pikeun kateguhan sareng sumping sareng roda latihan anu tiasa dicabut pikeun transisi anu lancar. Sapédah barudak ieu ngagaduhan korsi sadel sareng bantalan sareng rem tangan anu saé pikeun mastikeun aman.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami