GD-ETB-018 : 36v250w Motor, Derailleur SHIMANO 370, Mileage 60-80 km


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  • E-MTB kami dilengkepan batré litium umur panjang anu sanggup ngatasi ton tunggangan, pondok atanapi panjang, salami mangtaun-taun ka payun. Batréna tiasa dipasang dina sababaraha tempat anu béda, tapi anu dipasang dina downtube atanapi diintegrasikeun kana downtube éta sorangan nyayogikeun pusat gravitasi anu paling saé pikeun kasaimbangan anu langkung saé.

    Detil Produk

    Service ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    GUODA E-Bike

    Tanda Produk

     

    Pigura:

    26 inci

    Garpu:

    26 Ngareureuwas

    Gagang:

    Paduan aluminium

    Ranté disetél:

    Prowheel

    Ban:

    KENDA 26 * 1.95

    Derailleur:

    SHIMANO 370

    Flywheels:

    SHIMANO, kartu tipe flywheel, 27 ′

    Brek:

    Brek minyak

    Motor:

    36v250w

    Kabel abah:

    Tahan cai

    Méter:

    LED

    Cahaya:

    LED

    Batré:

    36v7.5ah

    Carger:

    36v2AH, DG2.1

    Sénsor:

    Sensor laju

    Kapasitas mawa:

    150KG

    Ukuran :

    167 * 63 * 102

    Ukuran Paket:

    142 * 25 * 73, 85 Bungkusan karton

    Ngecas waktos:

    6-8H

    Jarak tempuh:

    60-80KM


    Bungkusan & Pangiriman

    Sapédah Gunung GuoDa Éléktrik # GD-EMB-018

    Majelis SKD 85%, hiji set per karton layak laut

    Palabuhan

    Xingang, Tianjin

    spésifikasi

    142 * 25 * 73cm

    Waktos prosés :

    Kuantitas (Sét)

    > 100

    Est. Waktos (dinten)

    Pikeun disawalakeun

















  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatik pikeun sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang mobil anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

    Electric Mountain Bike (e-MTB) dihasilkeun pikeun minuhan ambisi pengendara pikeun langkung maju, langkung gancang, sareng kéngingkeun pangalaman anu luhur. Éta diwangun dina warisan téknologi pigura sareng gantung anu diperkuat. Sepeda gunung anu ngabantosan listrik ngagedekeun kakuatan pedal anjeun bari nguatkeun jumlah kasenangan anjeun dina jalan satapak. Ieu mangrupikeun e-bikes anu ngantepkeun anjeun langkung resep pikeun sagala rupa anu ngajantenkeun biking gunung saé pisan.

    E-MTB kami dilengkepan batré litium umur panjang anu sanggup ngatasi ton tunggangan, pondok atanapi panjang, salami mangtaun-taun ka payun. Batréna tiasa dipasang dina sababaraha tempat anu béda, tapi anu dipasang dina downtube atanapi diintegrasikeun kana downtube éta sorangan nyayogikeun pusat gravitasi anu paling saé pikeun kasaimbangan anu langkung saé.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami