Sapédah kargo listrik: 15G Controller, jarak tempuh 80km, maksimal ngamuat 300kg, ban Vakum


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  • Disetir ku batré 60V58Ah sareng motor 10-inci 14 inci, kami Ace Heavy-loading Cargo Bicycle tiasa nyayogikeun perjalanan 80-kilométer dugi ka 300-kilogram barang dimuat, kalayan ban 300-10 Vaccum dina jasa. Kami nganggo pengendali 15G pikeun ngajamin pangalaman tunggang gunung anjeun anu hadé. Sapédah kargo ogé dilengkepan rem cakram hareup sareng tukang sareng tilu rang + mundur. Salami perjalanan, pengendara tiasa diajar data anu aya hubunganana sareng méteran LED dina sapédah iraha waé. 

    Detil Produk

    Service ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    Bubuka Produk

    Tanda Produk

    Pigura

    Baja

    Ngerem

    Rem cakram payun / Rear

    Ngabalikeun

    Rentang tilu +

    Méter

    LED

    Cahaya

    LED

    Motor

    10 inci 1400W

    Batré

    60V58Ah

    Kontroller

    15G

    Ban

    300-10 Ban vakum

    Mileage

    80km

    Beurat

    150kg

    Kapasitas ngamuat

    300kg




    https://www.guodacycle.com/electric-cargo-bike-product/


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatik pikeun sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang mobil anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

         Sepeda kargo listrik, ogé disebut sapédah angkutan barang listrik, mangrupikeun SUV tina dunya sapédah kumargi éta jinis pisan tina sapédah anu cocog pisan sareng utilitas sapédah listrik. Listrik ningkatkeun muatan sareng kisaran sapédah kargo anu ngabantosan nyandak beban beurat pikeun jarak anu langkung lami. Utamana di daérah perkotaan, kargo listrik ngamungkinkeun bikers listrik mawa kapasitas barang ageung, sareng bikers kargo ngahontal tujuan anu langkung jauh dina cara anu gancang sareng sustainable.
         Sapédah kargo listrik biasana dianggo dina rupa-rupa sétting, contona, pangiriman di daérah perkotaan, tempat jual dahareun di daérah jalan kaki tinggi, kumpulan daur ulang sakitar pamasangan ageung sareng transportasi inventaris gudang. Usaha téknis langkung ningkatkeun kaayaan pengendara, kesederhanaan anu kuat sareng akselerasi gancang pikeun ngahontal biaya murah sareng genah tambahan dina operasi skala leutik, ngajantenkeun motor kargo langkung kapaké pikeun jarak anu langkung panjang atanapi pikeun rupa bumi anu rupa-rupa.
         Sareng katingalina, motor kargo listrik langkung murah dibandingkeun sareng truk dina sagala aspek. Aranjeunna henteu ngadamel noise. Aranjeunna hemat énergi tanpa sungut ageung haus pikeun suluh sepanjang waktos. Éta langkung fleksibel di jalan, utamina nalika anjeun nyangkut dina macét. Anu langkung penting, aranjeunna kirang bahaya tibatan kaseueuran kendaraan jalan anu sanés

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami