GD-CFB-002 (RED): ALLOY FRAME 20 ″, FOLDING Bike, FOLDEN Bike, MINI FOLDING Bike


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  • Detil Produk

    Layanan ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    Tanda Produk

    Detil

    Ukuran:

    20

    Laju:

    7S

    Pigura:

    ALLOY FRAME 20 ″

    Garpu:

    GARISAN KULIT -20 "

    Headset:

    KZ-H9820 ED

    Pakem:

    TPR110MM / 85MM

    Shifing tuas:

    SHIMANO RS25-7

    Urang Sunda deraileur:

    SHIMANO TZ31

    HUB:

    CINA AnTai

    BB:

    KENLI AXIS W / BEARING KL-08A BC1.37 ″ * 24T AXLE ED L: 119mm

    Freewheel:

    CHINA 7S: 14.16.18.20.22.24.28T BK

    F / R rem:

    Brek mékanis CHINA ngerem

    Chainwheel:

    Baja 1/2 ″ * 3/32 ″ * 48T * 170mm

    Ranté:

    P50 1/2 / 3 * 32 ″ * 120L

    Bates:

    ZLA-010 20 * 1.75 14G * 36H AV BK / CNC

    Pelana:

    BAD SADDLE BASE PLASTIC TYPE W / CLIP BK 6.8mm F / AND LOGO

    Stang:

    ALLOY JB-8302 T JENIS 22.2 * 25.4 * 580 * 1.8T ED

    Gagang:

    TANGGUNG Baja

    SeatPost:

    BAJA 33.9 * 500 * 1.4T BK

    Ban:

    KENDA K935 20 * 1,75 BK











  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatical tina sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami