GD-EMB-012 : Sapédah gunung listrik, 36v, batré litium, méteran LED, dibantosan listrik, 200 - 250w


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  • Kauntungan produk: résistansi korosi anu saé sareng oksidasi, kagunaan anu saé sareng palapis gampang. Éta ngagaduhan résistansi Abrasion anu saé sareng weldability anu saé, sareng urang tiasa nyayogikeun jasa khusus.

    Detil Produk

    Service ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    GUODA E-Bike

    Tanda Produk

    Watt:

    200 - 250w

    Voltaseu:

    36V

    Sasayogian tanaga:

    Batré litium

    Ukuran kabayang:

    28 ″

    Motor:

    Sikat

    Sertifikasi:

    NO

    Bahan Bingkai:

    Serat Karbon

    Lipat:

    Henteu

    Speed ​​Max:

    <30km / jam

    Kisaran per Daya:

    31 - 60 km

    Tempat Asalna:

    Tianjin, Cina

    Ngaran Produk:

    sapédah gajih e sapédah

    Brek:

    Rem Hidrolik

    Pigura:

    Serat Karbon

    Kakuatan Motor:

    250W

    Tampilan:

    LCD Pintonan

    Garpu:

    Garpu Suspersion

    Bates:

    Tembok Paduan Ganda

    Batré:

    Batré litium

    Pos Korsi:

    alloy, kalayan clamp, hideung

    Alat mékanis

    Pigura: 700Cx42C, pigura serat karbon

    Garpu: 700Cx42C, Garpu gantung sareng konci, perjalanan 100MM, makuta alloy, paduan luar-suku, garpu tappered SUNTOUR SF16-NEX-DS-HLO

    Head set: waja, sét 9 pcs, 28.6x42x52x39.8mm, tipe tanpa warna hideung, FSA NO.52

    Stang: alloy low-rised handlebar, 31.8mmTP22.2x680mm, alloy threadless stem, pasir hideung FSA

    Set Rem: alloy rem disc HYDRAULIC, TEKTRO HD-M285

    Engkol Set: 38Tx170mm, baja korsi hideung, paduan engkol hideung

    Ranté: KMC Z99

    Set BB: BB diintegrasikeun dina BAFANG MID-MOTOR, 40T ring ranté hideung

    F / R Hub: Hub alloy payun sareng Rear, kalayan hideung gancang dibébaskeun

    Gear Set: Laju SHIMANO DEORE 9, SLM590RA-9 / RDM592SGS / KCSHG4009236

    Bates: 700x38CX13GX32H ,, alim témbok dobel, hideung

    Spokes: 13G, juru carios stainless steel, sareng pentil kuningan, hideung

    Ban: ban hideung 700x42C kalayan garis réfléktif. Tabung jero Butyl dina A / V., Continental

    Pelana: panutup luhur vinil, padded sareng PU, hideung, VELO

    Korsi Pos: alloy, nganggo jepitan, hideung

    Pedal: Aluminium pinuh, kalayan bantalan, 9/16 ″ kalayan bal sareng reflektor DIN hideung CNC, ku kuku anti leupas

    Decal: Stiker cai

    Asesoris: Alloy kickstand. Alloy foiled mudguards. alloy carrier tukang hideung. Campuran bel mini. Kalayan konci ABUS., Kalayan lampu F / R didukung ku batré sapédah

    Sistem Listrik

    Motor sareng Batré: 36V / 250W BAFANG MID MOTOR; 36V / 10.4AH, batre litium SAMSUNG, muatan nganggo colokan EU

    Systerm: PAS, sensor speed BAFANG, panel BAFANG LCD kalayan 6 tingkat bantosan, speedmeter tampilan kakuatan, odometer, speed luhur sareng diagnosis sesar

    Kacepetan Max: 25km / jam

    Jarak Per muatan: 50km (rata-rata)

     

    Bungkusan & Pangiriman

    Sapédah Gunung GuoDa Listrik # GD-EMB-012

    Majelis SKD 85%, hiji set per karton layak laut

     

    Palabuhan

    Xingang, Tianjin

    Waktos prosés :

    Kuantitas (Sét)

    > 100

    Est. Waktos (dinten)

    Janten nego

     








  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatik pikeun sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang mobil anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

    Pigura sapédah didamel tina Paduan aluminium, anu ngajantenkeun sapédah langkung beurat dina beurat sareng fleksibel pikeun dibonceng ku jalma. Kauntungan produk: résistansi korosi anu saé sareng oksidasi, kagunaan anu saé sareng palapis gampang. Éta ngagaduhan résistansi Abrasion anu saé sareng weldability anu saé, sareng urang tiasa nyayogikeun jasa khusus.

    • Kakuatan ngeureunkeun cakram cakram hareup sareng tukang, sareng pakakasna, masihan anjeun kendali anu teu aya tandingan pikeun sapédah anjeun.
    • Pelana bantal anu raoseun ngajantenkeun anjeun numpak langkung lami kalayan gampang. Sampurna pikeun perjalanan panjang & beurat.
    • Pikeun ngamajukeun umur batréna, kami nyarankeun pikeun ngecas batré per minggu bahkan anjeun henteu naék.
    • E-sapédah ieu tahan cai. Anjeun tiasa numpak nalika hujan. Tapi éta henteu tiasa ditumpangan di danau atanapi laut. Cai kedah langkung handap tina roda biru pikeun ngajagaan batréna.
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami