GD-EMB-013 : sapédah gunung listrik, 26 inci, batré litium pikeun E-sapédah dibantuan déwasa, ebike hideung


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ukuran pigura: OEM
  • Warna: Biru | Beureum | Hideung | Bodas | OEM
  • Bahan: Aluminium | Paduan | Beusi | Baja | Karbon | Titanium | OEM
  • :

  • E-MTB kami dilengkepan batré litium umur panjang anu sanggup ngatasi ton tunggangan, pondok atanapi panjang, salami mangtaun-taun ka payun. teu aya perjalanan panjang teuing, teu aya beban anu beurat teuing, sareng henteu aya tempat suku anjeun teu tiasa nyandak anjeun. 

    Detil Produk

    Service ngaropéa

    Taros Kami

    Langkung Ngeunaan Kami

    GUODA E-Bike

    Tanda Produk

    Pigura

    Paduan aluminium

    Garpu

    Ngonci mékanis sareng shock nyerep taktak aluminium

    Derailleur

    Shimano ty300

    Sistem marake

    JAK Hareup sareng rem cakram tukangna

    Kontroller

    Kontroler terpadu di slideway

    Motor

    36V500W Motor khusus pikeun mobil salju 26 inci

    Kisaran jarak jauh

    60-80KM

    Ramo

    Puteran mikro tujuh panggil gancang

    Tirus

    26 * 4.0CHAOYANG

    Paparan

    Alat anu dipimpin gear katilu

    Batré

    36V10AH

    Speed ​​Max

    25 km / jam

    Ukuran karton

    150 * 30 * 76cm

    Tip: Produk ngadukung Warna khusus, Motor, batré, nami Merek, Logo sareng sanésna. (OEM & ODM)

     














  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    定制图片

    OEM

    A

    Pigura

    B

    Garpu

    C

    Leungeun

    D

    Gagang

    E

    Ranté kabayang & engkol

    F

    Rim

    G

    Tirus

    H

    Pelana

    abdi

    Pos Korsi

    J

    F / DISC marake

    K

    R.dera.

    L

    LOGO

    1. Sakabéh sapédah gunung tiasa OEM. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami.
    2. kapang ngarobih anu diperyogikeun pikeun kustomisasi pigura sareng LOGO. Mangga wartosan kami pikeun patarosan ngeunaan harga.
    3. Upami teu aya sapédah anjeun resep kana halaman wéb kami, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun kustomisasi khusus.

     

    微信图片_20200827133520

    Sapédah GUODA kasohor ku penampilanana anu gaya sareng kualitas kelas munggaran. Di sagigireun éta, desain pragmatik pikeun sapédah GUODA bakal ningkatkeun kasenangan dina panggunaan, ngajantenkeun pangalaman tunggang mobil anjeun raoseun sareng aman.
    Mésér sapédah anu hadé pikeun ngamimitian Ngabuburit. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén Ngabuburit aya gunana pikeun awak manusa. Janten, mésér sapédah anu leres saleresna hartosna milih gaya hirup anu séhat. Salaku tambahan, numpak sapédah henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kabur tina kamacetan lalu lintas sareng hirup héjo karbon-handap, tapi ogé ningkatkeun sistem transportasi lokal sareng janten ramah ka lingkungan urang.
    GUODA Inc. ngahasilkeun seueur sareng sababaraha jinis sapédah nalika anjeun milih. Sareng kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa anu paling perhatian.

    产品详情页

    Sepeda Gunung Listrik kami (e-MTB) dihasilkeun pikeun minuhan ambisi pengendara pikeun langkung maju, langkung gancang, sareng kéngingkeun pangalaman anu luhur. Éta diwangun dina warisan téknologi pigura sareng gantung anu diperkuat. Sepeda gunung anu ngabantosan listrik ngagedekeun kakuatan pedal anjeun bari nguatkeun jumlah kasenangan anjeun dina jalan satapak. Ieu mangrupikeun e-bikes anu ngantepkeun anjeun langkung resep pikeun sagala rupa anu ngajantenkeun biking gunung saé pisan.

    E-MTB kami dilengkepan batré litium umur panjang anu sanggup ngatasi ton tunggangan, pondok atanapi panjang, salami mangtaun-taun ka payun. Batréna tiasa dipasang dina sababaraha tempat anu béda, tapi anu dipasang dina downtube atanapi diintegrasikeun kana downtube éta sorangan nyayogikeun pusat gravitasi anu paling saé pikeun kasaimbangan anu langkung saé.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami